JJ House © 2018 | All rights reserved

bar / lounge

where people and chances collide

no-velvet-rope

meeting place

& social hub

In JJ House is er plaats voor zowel persoonlijke als zakelijke ontmoetingen en afspraken, voor jong en oud, solo of in groep, de deuren staan voor iedereen open. Vergroot je netwerk, verrijk je visies en herontdek jezelf tijdens de in-house events. JJ House is dé plek waar mensen en kansen elkaar ontmoeten.

JJ BAR

Eten en drinken met internationale flair in een mooi kader of op een rustig terras midden in de stad. Een ideale plek om je dag te starten, heerlijk om te lunchen of ‘s avonds tot rust te komen. Onze barista serveert de lokale PACO koffie, de wijnkaart druipt van de traditionele, organische en natuurwijnen en ook de theeselectie is zeer uitgebreid. Het menu voorziet in steeds vernieuwende en overheerlijke gerechten die met liefde zijn samengesteld door onze chef.

JJ LOUNGE

JJ House is toegankelijk voor iedereen. Je hoeft geen afspraak te maken of een ruimte te huren om binnen te springen. De JJ Lounge is de perfecte plek om in alle comfort te ontspannen, iets te eten of te drinken, een boek te lezen of bij te praten met vrienden.

Weekdagen voor events en meetings

Weekends vanaf 12:00