JJ House © 2018 | All rights reserved

bar / lounge

waar mensen en kansen samenkomen

no-velvet-rope

meeting place

& social hub

In JJHouse is er plek voor meetings en ontmoetingen, afspraakjes en zakelijke afspraken, voor jou alleen of voor een uitgebreide gastenlijst. Breng je boeken mee om te leren of leer andere communities kennen tijdens onze events.

Vang je droomjob met netwerken of haal die ene unieke kandidaat binnen waar je al zo lang naar op zoek was. JJHouse is dé plek waar mensen en kansen elkaar ontmoeten.

LOUNGE LIFE

JJHouse is heel open en inclusief, dus uiteraard hoef je geen afspraak te maken of een ruimte te huren om bij ons binnen te springen. Onze JJLounge is de perfecte plek om jezelf in alle comfort te parkeren, een pagina of twee om te slaan, je alerts te checken of een beetje facetime/screentime met je naasten in te plannen. Of je nu solo komt aangevlogen of het hele team in je kielzog hebt, onze deuren staan er allemaal voor open.

BAR

Eten & drinken met internationale allure en een mooi, rustig terras midden in de stad. Lekker makkelijk om af te spreken. Ideaal om je dag te beginnen, heerlijk gezond te lunchen of ‘s avonds uit te bollen. Onze barista serveert de lokale PACO koffie, de wijnkaart druipt van de traditionele, organische en natuurwijnen en ook onze theeselectie raak je niet uitgeprobeerd. Kom je solo of kom je met een crew, onze deuren staan er voor open. Huur deze ruimte voor je privé-event, een lunch of een inspirerend diner.

Woe – do – 11:00 tot 18:00
Vrij – Zat – 11:00 tot 22:00 –  Zo – 11:00 tot 18:00