JJ House © 2018 | All rights reserved

ruimtes

wat je ook nodig hebt

CLAIM A SPACE

MEETING ROOMS

& EVENT SPACES

Professioneel kan hier veel. Huur onze ruimtes voor meetings, strategie-sessies, teamdagen of andere dingen op je zakelijke to-do-lijstje. Lanceer je eigen merk, verander je toekomst met een vergadering of organiseer onvergetelijke events voor je klanten. In JJHouse maak je het mee.

Bel ons voor dringende reservaties binnen de 48u: +32 476 20 77 68.
Stuur ons je vragen over specifieke details, voorzieningen, etc.

JJ Lounge

150M2

Eten & drinken met internationale allure. Lekker makkelijk om af te spreken. Ideaal om je dag te beginnen of om ‘s avonds uit te bollen. Kom je solo of kom je met een crew, onze deuren staan er voor open. Huur deze ruimte voor je privé-event, een lunch of een inspirerend diner.

Boek deze ruimte

The Basement

424M2

Een juweeltje van een event-ruimte, ideaal voor merk- en productlanceringen, open mic nights, corporate aangelegenheden, community get-togethers, dance parties, PR-events, tv-opnames, keynote sprekers en alle andere dingen waar je zo hard aan werkt.

Contacteer ons voor prijzen en offertes

WORK, EAT, MEET, REPEAT

200m2

3 verdiepingen flexibele werk-en-meeting-ruimtes voor gepassioneerde professionals in alle soorten formaties: van freelance hustlers tot hele teams. Lange of korte termijn: kan allebei.

Meer info

OLD MEETS NEW SCHOOL

80m2

Een stimulerende werkplek, meeting hub en workshop ruimte. Perfect voor jouw legendarische events en privé-diners.

Boek deze ruimte

JJ’S APARTMENT

1e verdieping – 150m2

Een unieke ruimte met twee breakout-rooms. Alles wat je nodig hebt voor een strategie-dag met je team, brainstormsessies, noem maar op … Een plek om over het nu na te denken en de toekomst bij elkaar te dromen.

Boek deze ruimte

THE COURTYARD

145m2

Een concept space voor een jonger publiek. Denk swap meets, fashion expo’s, product of service showcases. Had je iets anders in gedachten? Vertel/vraag het ons en we denken graag hardop met je mee.

Contacteer ons voor prijzen en offertes

MEER DAN EEN POP-UP SPACE

100m2

In de Antwerpse Hoogstraat, waar het plezierig shoppen en verkennen is, gonzend van het goed volk tijdens de weekends. Vlakbij de prachtige Grote Markt, de Kathedraal en het Schoon Verdiep. Het is niet moeilijk om hier je volgende pop-up voor te stellen, eentje die meteen een klik maakt met allerlei mensen en een blijvende indruk nalaat. Je merk of product lanceren, een casual event … Hier kan het allemaal. De andere troeven van JJHouse krijg je er gewoon bij. Méér dan een pop-up space, zeiden we toch?

Contacteer ons voor prijzen en offertes