JJ House © 2018 | All rights reserved

ruimtes

whatever you need

CLAIM A SPACE

MEETING ROOMS

& EVENT SPACES

Professioneel kan hier oneindig veel. Huur de ruimtes voor meetings, strategie-sessies, teamdagen of andere dingen die op je zakelijk to-do-lijstje staan. Lanceer je eigen merk, verander je toekomst met een vergadering of organiseer onvergetelijke events voor je klanten. In JJ House is het allemaal mogelijk.

JJ BAR & JJ LOUNGE

140m2

Eten en drinken met internationale flair in een mooi kader, het is zeker mogelijk. De JJ Lounge en bar vormen door hun prachtig interieur een stijlvolle ruimte geschikt voor elke gelegenheid. Huur deze ruimte voor een privé-event, een zakenlunch of een inspirerend diner, talrijke opties zijn mogelijk.

Contacteer ons voor prijzen en offertes

 

JJ COURTYARD

330m2

Een authentiek plein, omkaderd door prachtige historische panden, midden in het centrum van de stad. Hier heerst een unieke sfeer en kalmte die je elders niet vindt. Deze toplocatie is geschikt voor een breed publiek en kan volledig ingekleed worden naar eigen wens. Fashion expo’s, showcases, trouwfeesten, privé-events, … een oneindige lijst van mogelijkheden. Had je iets anders in gedachten? Vertel/vraag het ons en we denken graag hardop met je mee.

 

Contacteer ons voor prijzen en offertes

JJ COACH HOUSE

80m2

Een stimulerende werkplek, meeting hub en workshopruimte. Door het hip interieur, gezellige bar en leuke zitruimtes is deze locatie ideaal voor kleinere groepen. Laat je inspireren door de omgeving. Het hoeft niet enkel work related te zijn, een privélunch of diner organiseren is hier ook perfect mogelijk.

Contacteer ons voor prijzen en offertes

JJ BASEMENT

 160m2

Veruit één van de meest unieke locaties! Een grote ondergrondse oppervlakte, verdeeld in verschillende ruimtes en verbonden door gangen, mooi afgewerkt en in een hip jasje gestoken. Je kan deze ruimte(s) volledig laten inrichten volgens jouw verlangens om zo je event to the next level te brengen. Merk- en productlanceringen, PR-events, Open Mic nights, tv-opnames, dance parties, trouwfeesten, community get-togethers, …Hier is alles mogelijk.

Contacteer ons voor prijzen en offertes

JJ APARTMENT

 150m2

Een prachtig appartement met twee breakout rooms. Zonder je met je team even af van de buitenwereld en laat gedachten en ideeën de wilde weg gaan. Ideaal voor brainstormsessies, strategiedagen, workshops, … Een plek om over het ‘nu’ na te denken en de toekomst bij elkaar te dromen.

Contacteer ons voor prijzen en offertes

POP-UP SPACE

100m2

Een ruime locatie in de Antwerpse Hoogstraat waar het bruist van het volk. Vlakbij de prachtige Grote Markt, de Kathedraal en het Schoon Verdiep. Een ruimte met oneindig veel mogelijkheden, waar je je droom kan waarmaken. Deze locatie is meer dan een pop-up space alleen. Je merk of product lanceren, een casual event of een expositie. Het kan hier allemaal.

Contacteer ons voor prijzen en offertes

Weekdagen voor meetings en events – Weekends voor publiek