JJ House © 2018 | All rights reserved

services

JJSERVICES

alles-in-één

alles wat

je nodig hebt

Bij JJHouse kan je terecht voor verhuur & catering services, huren van ruimtes, personeel, branding en marketing voor events en voor merken. Allemaal troeven die elkaar en dus ook jouw project, idee of merk versterken.

AND GREET

MEET

JJHouse is jouw plek om je dag te starten, beter te maken of perfect af te sluiten. Of je nu solo of met je crew komt opdagen, onze deuren staan altijd voor jou open.

Check onze JJLounge

HOSTING

EVENTS

Feestje? Feestje. Hou onze kalender in het oog of contacteer ons met jouw plannen voor je volgende event, private dinner, etc.

Check onze events kalender

Plan jouw eigen event in JJHouse

LOCATIE

HUREN

Professioneel kan hier veel. Huur onze ruimtes voor meetings, strategie-sessies, teamdagen of andere dingen op je zakelijke to-do-lijstje. Lanceer je eigen merk, verander je toekomst met een vergadering of organiseer onvergetelijke events voor je klanten. In JJHouse maak je het mee.

Check onze ruimtes te huur

SOCIETY

NEXTGENITY

Wij zijn gespecialiseerd in next gen inclusion & diversity. NextGenITY, WannaWork en WannaCatch, onze waardevolle JJHouse partners, hebben hier in-house headquarters. De ene is een platform, de andere een creative agency, maar ze zijn allebei geworteld in een toekomstgerichte aanpak van de nieuwe generatie(s). Hierdoor wordt JJHouse een centrale locatie om jezelf te omringen met ander talent en merken te versterken.